Processed with Snapseed.

Riblja pašteta

Postoje stvari koje bi uvek trebalo da imate kod kuće, kada je reč o hrani. Verovatno da svako ima svojih 5 “must have” proizvoda i od njih i onda kada nema ništa da se jede, može nešto da se smisli “na brzaka”. Jaja su verovatno na listi prioriteta. Ja sve češće na tu listu stavljam i tunjevinu. Em što može dugo da stoji, em što daje mogućnost za razna brzopotezna jela (namaze, salate i sl).

Ovaj namaz, ukoliko ne želite da stavite kuvano jaje, možete spremiti za 3 min. Ukoliko se odlučite za opciju sa kuvanim jajetom, onda vam treba 12 min i to sa sve dekorisanjem za klince. Da krenemo…

  • 1 kuvano jaje (može i ne mora)
  • 1 konzerva tunjevine (oceđene od ulja)
  • 1 pavlaka
  • so po ukusu
  • malo seckanog peršuna
  • čen belog luka
  • 1/4  crnog luka
  • 1/2 kašičice senfa

PRIPREMA:
Sitno iseci obe vrste luka i jaje. Pomešati sa ostalim sastojcima i sve lepo sjediniti. Čuvati u frižideru do 2 dana, ukoliko odmah ne pojedete sve.

PRIJATNO!

3 Comments

  1. Pingback: Od svega po malo – Veseli zalogaji

  2. Pingback: Palačinke od speltinog brašna – Veseli zalogaji

  3. Pingback: Pašteta od semenki – Veseli zalogaji

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*