Pored tunjevine, za pripremu brze riblje paštete možete koristiti i sardine. Jedna od dobrih opcija su filti skuše u ulju, bez kostiju. Za pripremu vam treba 10 min, sa sve kuvanjem jajeta!
Ovo nam je vikendom omiljeni doručak! Može uz hleb, a može i sa palačinkama (i običnim i američkim). Čak može biti i dobra salata, ako namaz pomešate sa nekom testeninom koju volite!
POTREBNO:
- 1 konzerva sardine (npr fileti skuše, bez kostiju)
- 1 pavlaka
- 1/2 glavice crvenog luka
- 1 kuvano jaje
- 1/2 kašičice senfa
- seckani peršun (opciono)
- so i biber po potreb i ukusu (ja ih nestavljam, ali ko voli može malo da doda)
PRIPREMA:
Sve sastojke staviti u činiju i mutiti štapnim mikserom dok se masa ne ujednači.
PRIJATNO!
Pingback: Hleb sa orasima, bez brašna – Veseli zalogaji
Pingback: Čips sa čia semenom, od prosenog i heljdinog brašna – Veseli zalogaji