Riblja pašteta od skuše

Riblja pašteta od skuše

Pored tunjevine, za pripremu brze riblje paštete možete koristiti i sardine. Jedna od dobrih opcija su filti skuše u ulju, bez kostiju. Za pripremu vam treba 10 min, sa sve kuvanjem jajeta!

Ovo nam je vikendom omiljeni doručak! Može uz hleb, a može i sa palačinkama (i običnim i američkim). Čak može biti i dobra salata, ako namaz pomešate sa nekom testeninom koju volite!

POTREBNO:

  • 1 konzerva sardine (npr fileti skuše, bez kostiju)
  • 1 pavlaka
  • 1/2 glavice crvenog luka
  • 1 kuvano jaje
  • 1/2 kašičice senfa
  • seckani peršun (opciono)
  • so i biber po potreb i ukusu (ja ih nestavljam, ali ko voli može malo da doda)

PRIPREMA:

Sve sastojke staviti u činiju i mutiti štapnim mikserom dok se masa ne ujednači.

PRIJATNO!

2 Comments

  1. Pingback: Hleb sa orasima, bez brašna – Veseli zalogaji

  2. Pingback: Čips sa čia semenom, od prosenog i heljdinog brašna – Veseli zalogaji

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*